آیا بیگانگان وجود دارند یا ما در جهان تنها هستیم؟


آیا کس دیگری وجود دارد؟
آیا ما تنها هستیم؟ بشر این سوال را از زمانی که برای اولین بار به آسمان شب نگاه کردیم و به دریای بیکران ستارگان بالا خیره شدیم، پرسیده است. ما همیشه به این فکر کردهایم که آیا فرد دیگری در آنجا، جایی در میان میلیاردها ستاره وجود دارد، یا اینکه آیا همه ما در این جهان وسیع تنها هستیم.
برخی از فیلسوفان در طول تاریخ بر این باور بودند که زمین منحصربهفرد است، سیارهای خاص در مرکز کیهان، با انسانها در راس خلقت. با این حال، دیگران متوجه شدند که واقعاً چیز خاصی در مورد سیاره ما یا منظومه شمسی ما وجود ندارد، بنابراین حیات مشابه احتمالاً میتوانست در جای دیگری در کیهان تکامل یافته باشد.
حیات فرازمینی یک قطعیت ریاضی است
از آنجایی که جهان بسیار وسیع است، و از آنجا که سیارات زیادی در آنجا با شرایط مشابه زمین وجود دارد، تقریباً به طور قطع موجودات فرازمینی در جایی وجود دارند. اینکه آیا هیچ یک از آنها ابزاری برای بازدید از زمین دارند یا نه، و اینکه آیا ما هرگز آنها را در طول وجود گونه خود خواهیم یافت یا نه، بحث برانگیز است.
کیهان یک مکان بی نهایت عظیم است. اگر زندگی می توانست در اینجا روی زمین تکامل یابد، دلیلی وجود ندارد که باور کنیم در جای دیگری در وسعت کیهان نیز نمی تواند تکامل یابد.
به اندازه وسعت جهان، منطقی است که فرض کنیم حداقل چند سیاره دیگر با جو و محیطی مشابه سیاره ما در جایی در جهان وجود دارند. هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم سیاره دیگری نمی تواند شبیه به زمین ما شکل گرفته باشد.
شاید در زمان حاضر هیچ سیاره دیگری مانند آن وجود نداشته باشد، اما در مقطعی از تاریخ یا آینده جهان، تقریباً به طور قطع سیاره دیگری بسیار شبیه به سیاره ما وجود داشته یا خواهد بود که شرایط مشابهی را برای شکلهای حیات مشابه ایجاد کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.